HOROR

UŽASNO OTKRIĆE U ZAMRZIVAČU Nakon smrti majke u škrinji je otkrio tajnu kutije koju je ondje držala 20 godina

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 31.07.2019. u 19:14

Adam Smith peers into his mother's freezer where he found the remains of an infant wrapped in a box she kept there for more than 40 years., Image: 461513715, License: Rights-managed, Restrictions: NC WEB BL LN, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Newscom
Profimedia, Newscom

Adam Smith

 

Samo nekoliko dana nakon smrti majke, Adama Smitha iz St. Louisa zgrozilo je otkriće u zamrzivaču iz njezinog stana.

Tijekom čišćenja majčina stana otvorio je kutiju koja je desetljećima ležala u hladnjaku i u njoj pronašao mumificirano novorođenče. Adam je znao za tu kutiju, ali majka, koja je preminula nakon teške bitke s karcinomom, nikada mu nije dopuštala da je otvori.

Pretpostavljao je da se radi o ostacima svadbene torte ili sličnoj memorabiliji koju je majka željela sačuvati, otkrio je za CNN.

U nedjelju rano ujutro Adam Smith (37) pozvao je policiju i obavijestio je o stravičnom pronalasku tijela mrtvog novorođenčeta u zamrzivaču.

Nije mogao vjerovati svojim očima kada je ugledao što se nalazi u kutiji. Mumificirano tijelo djevojčice bilo je umotano u roza dekicu. Kaže da je njegova majka u tom stanu živjela 20 godina te je brižljivo čuvala tu kutiju i nosila je sa sobom kada se selila.

- Čak i kada je bila na samrtnoj postelji, nije mi otkrila što se nalazi u kutiji, rekao je Smith za St. Louis Post-Dispatch.

- Slutim da je možda nešto učinila toj bebi i nije željela nikome reći jer se bojala da bi mogla dospjeti u nevolju.

 

Policija je uzela njegov DNK uzorak, a Adam Smith vjeruje da je u toj kutiji svih ovih godina možda ležala njegova sestra.

Nakon nevjerojatnog otkrića, njegovi rođaci rekli su mu da je njegova majka davno rodila blizance. Jedno je rođeno mrtvo, a drugo je dala na posvajanje, a oni su također otkrili da je vjerojatno imala nekoliko pobačaja.

Policija je pokrenula istragu o sumnjivoj smrti te će obaviti obdukciju pronađenog leša bebe.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo