PANIKA NA 8000 METARA

VIDEO: APSOLUTNI KAOS U ZRAKOPLOVU RYANAIRA Krvi je bilo posvuda, udarci su sijevali na sve strane, a konačni rezultat obračuna bio je odgriženi nos

 
 Tvitter screenshot Ben Wardrop

Policija je uhitila dvoje putnika zrakoplovne tvrtke Ryanair nakon svađe na letu za Tenerife koja je završila krvlju. Snimke objavljene na društvenim mrežama pokazuju svađu dvojice muškaraca u prolazu, dok su ih članovi posade pokušavali razdvojiti.

Ben Wardrop, koji je sve snimio, kaže da je incident započeo svađom zbog žene koja je na letu iz Glasgowa skinula cipele.

'Svađu je počeo jedan vidno pijani čovjek koji je rekao da će toj ženi netko stati na nožne prste, a onda se umiješao njezin dečko i pokušao smiriti situaciju. Nakon što je avion sletio i popilo se još više alkohola, počeo se svađati s dečkom te žene. Obojica su bili vrlo pijani i počeli su se svađati i tući, a jedan od njih je dobio udarac u nos pa je bilo i krvi', rekao je Wardrop, a poslije je otkriveno da muškarac nije samo dobio udarac u nos, već ga je drugi nasilnik ugrizao za nos!?

Usred svađe se našla i jedna članica kabinskog osoblja, 24-godišnjakinja. Bila je vrlo uplašena, no svjedoci kažu da će uspješno smirivala svađu dvojice muškaraca.

'Tamo je bila obitelj s malim djetetom koje je sve to vidjelo. Bio je to zastrašujuć trenutak jer se sve odvijalo pred mnoštvom nevinih putnika u vrlo malom prostoru zrakoplova', kaže Wardrop.

Ryanair je po slijetanju zatražio pomoć policije. 'Zrakoplov je uredno sletio, a policija je zatim privela dvojicu muškaraca. Nećemo tolerirati ovakvo ponašanje, a sigurnost i udobnost naših putnika, posade i zrakoplova naš je prioritet. Sada je ovo stvar lokalne policije', priopćeno je iz Ryanaira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:40