ZDRPI I ZBRIŠI

VIDEO: BESRAMNA KRAĐA NA ČUVENOJ 'ARIZONI' SNIMLJENA NADZORNOM KAMEROM Policajci iz Brčkog ostali su u nevjerici kad su shvatili tko je na snimci

 
 youtube screenshot

Policija iz Brčkog podigla je optužnicu protiv policijske službenice MUP-a Tuzlanskog kantona zbog osnovane sumnje da je nedavno na tržnici Arizona ukrala skupocjenu bundu vrijednu 600 eura. Sama krađa se dogodila još u prosincu, a nakon što je na društvenim mrežama objavljena snimka nedjela, mnogi su odmah prepoznali kradljivicu.

Na snimci se jasno vidi kako žena skida bundu s lutke i užurbanim korakom izlazi iz dućana. Ubrzo, nakon što su optužbe postajale sve glasnije i kada je bilo jasno o kome je riječ, na Facebooku se oglasila i sama policajka.

- Jakna nije ukradena. Bila sam kod žene koja je prodavala, samo sam uzela jaknu i tražila ženu da je pitam za cijenu, a kada je ona došla, vratila sam joj. Da sam htjela uzeti, uzela bih i otišla - napisala je policajka. Očito u tu verziju priče nisu povjerovali u tužiteljstvu.

- Optužena A.B. (33) iz Lukavca tereti se da je 2. prosinca prošle godine na tržnici Arizona u mjestu Porebrice s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi iz jednog prodajnog objekta oduzela za sebe odjevni artikal vrijedan 1200 KM. Ona je, kako se navodi u optužnici, iz jednog butika s izložbene lutke skinula i oduzela za sebe bundu navedene vrijednosti, za koju je oštetila vlasnika O.H - navodi se u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:21