VREMENSKA NEPOGODA

VIDEO: DRAMATIČNE SNIMKE NEVREMENA U SRPSKOJ PRIJESTOLNICI Jak pljusak sručio se na Beograd, bujica nosila ljude i sve pred sobom, nastao potpuni kaos

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.08.2018. u 21:01

Screenshot/Youtube, Facebook

 

Snažno nevrijeme pogodilo je sinoć Beograd, a kakav je to potop bio najbolje pokazuju brojni snimci i fotografije iz glavnog grada Srbije na kojima se vidi kakav kaos su bujice stvorile na cestama.

U većem dijelu Beograda bilo je suho, no oko 19 sati Novi Beograd, Čukarica, Ada Ciganlija i Banovo Brdo zahvatio je ekstremno snažan pljusak.

Osim kamenja i granja bujicom su zaplivali kontejneri za smeće, ali i ljudi. Takvu scenu snimili su stanovnici Banova brda u Beogradu.

Prema riječim mještana, to nije prvi puta da ljudi plivaju tom prometnicom, a prema prvim informacijama, osoba sa snimke nije zadobila teže ozljede.

U Požeškoj ulici na Banovom brdu voda je izbacila sve šahtove i doslovno je nosila sve pred sobom, pa je nastao potpuni kolaps.

Cijelo područje pretvorilo se ubrzo u jednu veliku baru, brzo su stigli vatrogasci i kola Hitne pomoći, no sveopći potop otežao je promet, pa su vozači morali usporiti.

Bujica se slijevala i na mnogim javnim površinama, niz parkove, stepeništa i šetališta.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo