KOJOT IZVUKAO DEBLJI KRAJ

VIDEO: GOLIM RUKAMA ZADAVIO DIVLJU ZVIJER KOJA MU JE POKUŠALA OTETI SINČIĆA 'Bila je to instinktivna reakcija, deset minuta je trajala naša borba'

 
Ian O' Reilly
 Screenshot: Youtube

Muškarac iz američkog New Hampshirea je ubio kojota vlastitim rukama u ponedjeljak nakon što je životinja zgrabila njegova dvogodišnjeg sina za kapuljaču i povukla ga na tlo, piše CNN.

Ian O'Reilly je za CNN kazao da nikad prije nije naškodio životinji te da je to bilo čudno iskustvo. Nakon što ga je kojot dvaput ugrizao dok ga je pokušavao otjerati, O'Reilly ga je udario i upotrijebio svoju tjelesnu težinu da ga uguši dok mu je držao njušku zatvorenom, kazao je u izjavi upućenoj e-mailom.

O'Reilly je u intervjuu kazao da mu je trebalo oko 10 minuta da bi ubio kojota.

- Uspio sam mu glavu pogurati u snijeg i rukom mu obuhvatiti njušku pa me više nije mogao gristi, kazao je. - I onda sam iz tog položaja iskoristio svoju tjelesnu masu kako bih ga ugušio, dodao je.

O'Reilly je u posebnom intervjuu još kazao kako nije u potpunosti shvatio što se dogodilo, čak i nakon samog događaja.

- U tom trenutku čovjek zapravo ne razmišlja puno, zapravo samo reagira instinktivno, kazao je.

O'Reillyjev sin nije bio ozlijeđen.

Dva sata ranije, još jedan napad se dogodio u obližnjem Kensingtonu.

Pat Lee i njezina dva psa su sjedili na verandi kad je kojot napao svo troje, pritom ugrizavši Lee. Lee i njezin pas su primili cjepivo protiv bjesnoće.

Nadležna služba iz New Hampshirea je ispitala tijelo mrtvog kojota i testirala ga na bjesnoću, a pomoću DNK uzorka iz ugrizne rane pokušavaju utvrditi radi li se o istoj životinji koja je dva puta napala, piše CNN.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:28