UHIĆEN TEK NAKON TV PRILOGA

VIDEO: KAMERE U KINU ZABILJEŽILE TROSATNU AGONIJU DESETOGODIŠNJE DJEVOJČICE Moćni biznismen istovremeno seksualno zlostavljao majku i njezinu kćer

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.05.2018. u 11:20

Screenshot

 

Biznismen iz Indije uhićen je nakon što je snimljen u kinu kako seksualno zlostavlja 10-godišnju djevojčicu dok je sjedio pokraj njezine majke.

Svaka sekunda zlostavljanja zabilježena je na nadzornim kamerama, a 60-godišnji KV Moitheenkutty napastovao je istovremeno i majku i djevojčicu.

Iako se nemili događaj zbio 18. travnja, Moitheenkutty je uhićen tek u ove subote, nakon što je 26.travnja policiji snimku predala dobrotvorna udruga 'Childline' kojoj je pak vrpcu dao vlasnik kina.

No policija osumnjičenika nije uhitila sve dok isječak videa nije pušten na televiziji, piše ManoramaOnline.

Njihov nemar izazvao je bijes javnosti u gradu Edappal na jugu Indije.

Kako piše The Hindu, Moitheenkutty, koji je vlasnik nekoliko zlatarnica u Indiji i na Bliskom istoku, priznao je krivnju.

Policija je ispitala majke maloljetne žrtve koja ima i dvije starije kćeri, a policija sumnja da je najmlađa već bila meta zlostavljača u prošlosti.

Zamjenik inspektora KJ Baby suspendiran je jer nije na vrijeme reagirao i uhitio zlostavljača, a policija razmatra hoće li poduzeti pravne korake i protiv majke zbog sudjelovanja u zlostavljanju.

- Snimku smo predali policiji dan nakon što smo je dobili jer smo htjeli provjeriti njezinu autentičnost, obzirom na težinu slučaja. Video sadrži tri sata materijala i predali su nam je ljudi koji rade u kinu - kazao je član udruge Childline za News Minute pa dodao kako su pregledali cijelu snimku i kako je Moitheenkutty zlostavljao i majku i dijete istovremeno, kontinuirano od početka do kraja snimke.

- Povremeno bi prestao, izašao, pa se vratio i nastavio - tvrde iz udruge te su uvjereni da policija nije reagirala jer je riječ o uglednom i bogatom biznismenu.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo