TRAGEDIJA

VIDEO: MLADIĆA NA POPULARNOJ PLAŽI RASTRGAO MORSKI PAS 'Bio je to dan kao stvoren za uživanje u moru, a onda smo odjednom vidjeli pravu erupciju vode'

 
 screenshot YouTube

Mlađi muškarac preminuo je u subotu u saveznoj američkoj državi Massachusetts nakon napada morskog psa na plaži gradića Wellfleeta, objavile su lokalne vlasti.

Prema lokalnim medijima muškarac star 26 godina, identificiran kao Arthur Medici, ignorirao je upozorenja postavljena uz plažu i preminuo je u bolnici nakon subotnjeg napada.

To je prvi takav napad uz obale Massachusettsa od 1936.

- Bio je miran i pitoreskan dan, kao stvoren za uživanje u moru. Odjednom smo vidjeli ogromnu erupciju vode, odletjela je u zrak nekoliko metara. Vidio sam peraju..., izjavio je jedan od zapanjenih svjedoka, koji su prizore na plaži opisali kao noćnu moru.

- U prvi mah sam pomislio da se počeo ritati kako bi malo uzbrukao more oko sebe, nisam vjerovao da je to zapravo napad. Ali već po govoru tijela drugih momaka koji su također bili u moru moglo se zaključiti da se nešto događa, da nešto nije u redu, dodao je očevidac.

Prema prvim informacijama, prvi je u pomoć Arthuru priskočio njegov brat, koji je također bio u moru.

Zasad nije potvrđeno koja vrsta morskog psa je napala mladića, iako se pretpostavlja da je riječ o velikoj bijeloj psini.

Na plaži udaljenoj nekoliko kilometara od ove nedavno je bijela psina napala jednog doktora, koji je preživio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:05