HTEJLI PREKINUTI SJEDNICU

VIDEO: NAGURAVANJE I UVREDE U BEOGRADU Jednoga od vođa prosvjeda protiv predsjednika Vučića napala grupa djevojaka: 'Fašisti, fašisti'

 
 Screenshot YouTube

Članovi Saveza za Srbiju, predvođeni čelnikom Dveri Boškom Obradovićem, jednog od prepoznatljivih ličnosti s prosvjeda u Beogradu, blokirali su ulaz u Skupštinu grada Beograda, javljaju beogradski mediji.

U Skupštini je u tijeku Sjednica za rodnu ravnopravnost, a okupljeni ispred zgrade uzvikuju parole protiv gradske vlasti.

Boško Obradović bio je na samom ulazu u skupštinu, a sa njim u društvu su bili i drugi lideri SzS - Borko Stefanović i Janko Veselinović.

Skupina djevojaka Bošku Obradoviću i okupljenima je vikala: "Fašisti, fašisti". Ispred ulaza u Skupštinu grada nalazi se i vozilo hitne pomoći.

U nekoliko navrata verbalno su se sukobile dvije skupine okupljenih. Naime, nakon uzvikivanja "fašisti, fašisti", okupljeni simpatizeri SzS, uz zvuke sirena, skandirali su "Onesvijesti se!", na što im je ženska skupina okupljena ispred skupštine uzvratila: "Sram vas bilo!" Ovo je vaš obraz".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:14