U POLICIJI ZAPREPAŠTENI

VIDEO: NOVI DETALJI PREMLAĆIVANJA Batine je osim Vučićevog brata pokupio i brat gradonačelnika Beograda

 YouTube

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali potvrdio je da su pripadnici srbijanske Žandarmerije uz Andreja Vučića, brata premijera Srbije Aleksandra Vučića, pretukli i njegovog brata Predraga Malog.

Kako piše Blic , gradonačelnik nije htio opširnije govoriti o toj temi i rekao je da nema komentar.

Beogradski su mediji ranije izvijesili da je u društvu Andreja Vučića, dok ga je mlatila policija, bio i Predrag Mali.

Incident se dogodio u nedjelju oko podneva na križanju ulica Svetozara Markovića i Birčaninove, u blizini Slavije.

Pretučena su i dvojca muškaraca iz osiguranja Andreja Vučića, na koje kao premijerov brat ima pravo.

"Za mene je ovo bio najteži dan u svakom pogledu, ali ja ovdje nisam kao brat. Brata volim najviše na svijetu. On i dvojica pripadnika mog osiguranja su izašli krvavih glava i imaju ozbiljne ozljede", rekao je Vučić novinarima na izvanrednoj konferenciji za novinare u Vladi Srbije, sazvanoj u nedjelju poslijepodne.

On je naveo i da je došlo do prekoračenja ovlasti, da su se iz Žandarmerije ispričali te da ni njegov brat, ni dvojica pripadnika osiguranja neće sudski goniti policajce koji su ih pretukli.

Ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor policije Milorad Veljović priopćili su da su zaprepašteni snimkom premlaćivanja, koju je zabilježila televizija N1 i koja je emitirana u medijima.

Oni su istaknuli da će se poduzeti svi potrebni koraci kako se ovakvi brutalni napadi više nikada ne bi dogodili u policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 07:27