STRAŠNA NESREĆA

VIDEO: PANIKA NA JEDNOJ OD NAJLJEPŠIH PLAŽA NA SVIJETU Na turiste se odronile stijene, prevrnule se tri brodice. Ima ozlijeđenih, tragaju za nestalima

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.09.2018. u 14:39

Twitter

 

U odronu kamenja na jednoj od najljepših plaža na svijeta ozlijeđene su tri osobe.

Kako prenose lokalni mediji, troje ozlijeđenih na plaži Navagio prebačeni su u Opću bolnicu na grčkom otoku Zakynthosu koji se nalazi u Jonskom moru, prenose svjetske agencije.

Dio stijene odlomio se tijekom prijepodneva od stjenovitog zida visine 200 metara u zaleđu plaže Navagio, a u to vrijeme u blizini plaže nalazila tri broda s turistima.

- Najprije smo čuli prasak, a onda se odlomio maleni dio stijene, zatim i drugi dio, a na kraju treći i najveći kamen koji je pao u more, izazvavši valove koji su prevrnuli brodice.

Na snimkama što su objavljene na Twitteru, a na kojima se vidi i trenutak kada se stijena odlomila, na plaži je nastala panika, turisti su počeli bježati. Vlasti pokušavaju utvrditi ima li stradalih ispod ruševina.

September 13, 2018 - Zakynthos, Greece - A landslide over the iconic Navagio beach on Zakynthos island has reportedly injured three people., Image: 386559684, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Profimedia, Zuma Press - News

September 13, 2018 - Zakynthos, Greece - A landslide over the iconic Navagio beach on Zakynthos island has reportedly injured three people., Image: 386559690, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Profimedia, Zuma Press - News
 

Na terenu su brojne vatrogasne ekipe i psi tragači.

Plaža Navagio dostupna je samo morskim putem. Smatra se najljepšom plažom u Grčkoj, ali i jednim od najljepših mjesta na svijetu. Krasi ju kristalno plavo more, a nosi ime po brodu koji je nasukan na obali.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo