NESREĆA

VIDEO: POGLEDAJTE PAD HELIKOPTERA USRED NEW YORKA Letjelica pala u East River, pet osoba izgubilo život, samo se pilot spasio

JJMagers / TWITTER

 

Pet je osoba poginulo nakon što se u nedjelju u New Yorku u East River srušio helikopter sa šest osoba, navode dužnosnici. Samo je pilot preživio pad u rijeku, piše CNN.

Tri su putnika nakon pada odvezena u bolnicu s ozljedama opasnima po život, međutim vatrogasne su službe grada New Yorka u ponedjeljak potvrdile da su sve tri osobe preminule.

Upravitelj vatrogasnih službi Daniel Nigro potvrdio je da se pilot uspio izvući iz helikoptera. "Jedan od najtežih aspekata ovakvih spašavanja je činjenica da su svi putnici bili vezani. Morali smo rezati sigurnosne pojaseve da bismo ih izvukli", rekao je.

Savezna zrakoplovna uprava priopćila je da je oko 19 sati u vodi blizu sjevernog kraja otoka Roosevelta, okrenut prema gore, završio Eurocopter AS350. Na zvučnoj snimci poziva upomoć koji je upućen zračnoj luci LaGuardia može se čuti kako pilot govori da je helikopteru otkazao motor.

 

Tagovi

Izdvajamo