NASILJE

VIDEO: PROCURILA SNIMKA TUČNJAVE U BEOGRADSKOM TAKSIJU 'Dotrčao sam do auta i ugledao nevjerojatnu scenu. Tri žene su se mlatile!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.02.2019. u 14:32

Twitter

 

Snimka žestoke tučnjave žena na stražnjem sjedištu beogradskog taksija samo na Twitteru pogledana je više od 40 tisuća puta.

Vozač taksija ispričao je za beogradski Blic da mu je taksi bio parkiran na ulici, a  on se nalazio u blizini kada su ga kolege zvali na telefon da mu kažu da se žene tuku u njegovom automobilu.

"Dotrčao sam do auta i ugledao nevjerojatnu scenu, bio sam u šoku. Vidio sam tri žene kako se tuku i prepoznao svoje dvije prijateljice, koje su inače sestre. Zato sam, kao što bi svaki normalan čovjek napravio, odmah priskočio u pomoć.

Budući da je moja prijateljica bila djelomice izvan vozila, pokušao sam je povući i tako ih razdvojiti, ali sam onda vidio da je druga vuče za kosu. Pustio sam je, jer bi to bio kontraefekt", ispričao je taksist.

 

"One su bile izgrebane, izgrižene, a nastavljale su psovati i tući se. Pomislio sam da će mi slomiti sjedišta. Bio sam u šoku i cilj mi je bio samo da ih razdvojim. Zato sam prošao sa druge strane, otvorio vrata i povukao jednu za ruke. Tek tada je tučnjava prestala ", kazao je za Blic.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo