RAZUZDANI PROVOD

VIDEO: SVI ZNAJU O KOME JE RIJEČ Mladi playboy u društvu golišavih djevojaka Rolls-Roycom uništio izlog dućan, pa pobjegao s mjesta nesreće

 

Nakon razuzdane zabave u klubu na jednoj od plaža španjolske Majorke, britanski milijunaš očito je bio u previše raspoloženom stanju, jer se sa svojim Rolls Royce Dawn kupeom vrijednim više od 300.000 eura zabio u prodavaonicu duhana, dok je pokušao upravljati unazad krivim smjerom. Snimka nadzorne kamere zabilježila je da su s njim u atomobilu bile dvije obnažene mlade djevojke koje su očevici opisali kao "vrlo zgodne Latinoamerikanke".

Nakon kravala kojeg je izazvao nepromišljenom vožnjom, "veseli" poduzetnik je ostavio oštećeni Rolls Royce na licu mjesta i nestao zajedno sa svoje dvije mlade prijateljice prje dolaska prometne policije tako da je izbjegao testiranje na alkohol i droge.

Policija je i dalje u potrazi za njim, ali kažu da znaju o kome se radi. Uz to je i menadžer prodavaonice duhana prepoznao u vozaču muškarca koji često navraća kupiti cigarete.

Svjedoci su opisali kako se bogati poduzetnik provezao pored krcate terase restorana oko 7.45 u nedjelju, i pritom za dlaku promašio dvadesetak ljudi, te se zabio u stakleni izlog susjednog dućana. Menadžer restorana opisao je za britanski Daily Mail da se vozač provezao uz vrlo glasnu muziku koja je treštala iz automobila, dok su dvije zgodne latio djevojke plesale u autu i snimale selfije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 14:52