JOŠ SE NE ZNA UZROK

VIDEO: UŽAS U NIZOZEMSKOJ Nakon eksplozije se urušila trokatnica u Haagu, hitne službe tragaju za ljudima ispod ruševina

 
Eksoplozija i urušavanje zgrade u Haagu
 Twitter screenshot

U Haagu se nakon eksplozije urušila zgrada, javljaju tamošnji mediji.

Hitne službe su izvukle tri ozlijeđene osobe iz urušene trokatnice u tom nizozemskom gradu, a i dalje tragaju za osobama koje su u urušavanju zgrade poginuli ili se ozlijedili, a vatrogasci smatraju da bi u ruševinama moglo biti zarobljeno još ljudi. Specijalni tim vatrogasne službe razrađuje plan spašavanja, javlja RTL Nieuws.

Lokalni mediji javljaju da je urušavanje prouzročila eksplozija kojoj se za sada još ne zna uzrok, a vjerojatno se dogodila na prvom katu te zgrade. Dodaju i da su kao mjera opreza stanovnici obližnjih kuća evakuirani.

Na licu mjesta je i policija, a kao moguć uzrok svega za sada se spominje eksplozija plina. Još nije poznato koliko je ljudi ugroženo nakon ovog događaja. Zna se tek da su dvije osobe prevezene u bolnicu, no još nije poznata težina njihovih ozljeda.

Na fotografijama i snimkama objavljenim na društvenim mrežama vidi se kako je prednjji dio zgrade potpuno uništen, s razbijenim prozorima, a uništeni su i automobili koji su bili ispred parkirani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 22:39