DRAMATIČNA SNIMKA

VIDEO: ZRAKOPLOV SE SRUŠIO NA PROMETNU ULICU U GLAVNOM GRADU PERUA Pogledajte na koji način je pilot izbjegao potpunu katastrofu

 
Pad zrakoplova na ulici u Limi
 Youtube AFP screenshot

U glavnom gradu Perua Limi danas se u prometnoj ulici srušio mali zrakoplov, a dramatična snimka tog događaja objavljena je na internetu.

Na snimci se vidi kako se maleni bijelo-narančasti zrakoplov nekontrolirano vrti, a zatim se ruši na ulicu, padajući kroz debelu mrežu energetskih kablova i povlačeći ih prema dolje.

To je ublažilo pad na red parkiranih automobila. Na snimci se vidi kako se jedno od krila zrakoplova proteže preko kolnika, a oboreni energetski kablovi okružuju srušeni avion.

Kad su vidjeli da Air Force zrakoplov nekontrolirano pada na ulicu u Limi, pješaci su se šokirali, piše Daily mail. Prolaznici su istrčali iz kuća i trgovina kako bi vidjeli što se dogodilo te su pohitali u pomoć pilotu koji je još uvijek sjedio u zrakoplovu.

Na lice mjesta su brzo došli i vatrogasci i policija. Navodno je u zrakoplovu bio pilot koji je još učio upravljati njime, a srušio se nedaleko od baze.

Srećom, samo je dvoje ljudi lakše ozlijeđeno, što se može zahvaliti pribranoj reakciji pilota koji je zrakoplov usmjerio prema kablovima i tako ublažio njegov pad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:24