SKUPA ZEZANCIJA

Zaposlenik zoološkog vrta pravio se važan i gurnuo je ruku u lavlju nastambu. Onda je krenula panika...

Na snimci se vidi kako čovjek zadirkuje lava i gura prste u ograđeni prostor, no lav mu u jednom trenutku zagrize prst

Lav čuvaru odgrizao prst

 Youtube

Snimljen je šokantan trenutak u kojem je radniku zoološkog vrta lav odgrizao prst nakon što je ovaj provukao ruku kroz žičanu ogradu kako bi se pravio važan pred posjetiteljima, piše Daily Mail.

Snimka je nastala u zoološkom vrtu Jamaica, u blizini Santa Cruza u okrugu St. Elizabeth na Jamajci, u petak, 20. svibnja, popodne, a užasu je svjedočilo 15-ak prestravljenih posjetitelja.

Na snimci se vidi kako čovjek zadirkuje lava i gura prste u ograđeni prostor kako bi životinju pogladio po grivi.

Međutim, lav u jednom trenutku zagrize prst radnika zoološkog vrta dok ovaj očajnički pokušava izvući ruku iz lavljih ralja.

Čovjek se nogom odupro o ogradu i drugom rukom pokušao izvući ruku iz usta lava. Nakon naguravanja s lavom, čovjek napokon oslobađa ruku, no usput je ostao bez prstenjaka desne ruke.

'Kad se to dogodilo, mislio sam da je šala. Nisam shvaćao da je stvar ozbiljna jer je njihov posao napraviti predstavu. No kad je pao na zemlju, shvatili smo da je ozbiljno. Svi su počeli paničariti', rekao je jedan svjedok događaja.

'Oko prvog zgloba na tom prstu uopće nije imao kože. Pobjegla sam jer nisam željela gledati krv i bilo mi je prestrašno. No čuvarev izraz lica nije pokazivao bol', rekla je jedna posjetiteljica.

Pamela Lawson, izvršna direktorica Društva za prevenciju okrutnosti prema životinjama Jamajke, rekla je: 'Otići ćemo tamo i razgovarat ću s Nacionalnom agencijom za okoliš i planiranje koja ima nadzor nad zoološkim vrtom Jamaica.'

'Ono što je izveo zaposlenik zoološkog vrta Jamaica je tragično i predstavlja nepoštovanje sigurnosnih procedura i politika kojih se mora pridržavati u svakom trenutku u zoološkom vrtu Jamaica. Trenutačno pregledavamo video, kako bismo spriječili ponavljanje ovako nečega u budućnosti', poručili su u priopćenju iz Uprave zoološkog vrta.

'To je nesretan slučaj koji se nikada nije trebao dogoditi, a mi, obitelj Zoološkog vrta Jamaica, činimo sve da pomognemo ozlijeđenom gospodinu. Nadamo se da ćete nastaviti podržavati naš zoološki vrt. Uvijek smo bili i bit ćemo sigurno mjesto za vas i vašu obitelj.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 00:34