POZIV GRAĐANIMA

BANDIĆ 'Dočekajte Novu u centru grada, pozivam vas da budete dio sjajne atmosfere. Naši trgovi pružaju radost, zabavu i sigurnost!'

 CROPIX

Prvi čovjek Zagreba Milan Bandić pozvao je posljedneg dana 2015. građane i goste glavnog grada Hrvatske na proslavu Nove godine u centru metropole:

- Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani, večeras u silvestarskoj noći ispraćamo staru i dočekujemo novu godinu. Mnogi od nas dočekat će je na otvorenom, na trgovima u središtu našega Zagreba, koji je ove godine osvojio i titulu najbolje svjetske adventske destinacije. S nama će ove godine biti i brojni građani susjednih i drugih europskih zemalja, koji su prepoznali ljepotu našega grada, živost naših trgova, naš šarm i sigurnost koju pruža hrvatska metropola.

- Pozivam vas, dragi sugrađani, da večeras budete dio te sjajne atmosfere, da zajedno uz bogat program na Trgu bana Josipa Jelačića, na Zrinjevcu, Tomislavcu, Europskom trgu ili u Tomićevoj ugodno i veselo, uz pjesmu i druženje dočekamo novu 2016. godinu. Kao i uvijek, s vama ću u gradskom središtu biti od 22 pa do 2 sata ujutro, na gradskim trgovima koji osim tradicionalne gostoljubivosti i sigurnosti pružaju, kao nikad dosad, i mnoštvo događanja, dobre zabave i radosti.

Dobrodošli na najbolju novogodišnju zabavu, u gradu koji je najbolja ovogodišnja adventska destinacija i gradu koji se ponosi svojom otvorenošću, multikulturalnošću, multietničnošću i multikonfesionalnošću!", navodi se u priopćenju gradonačelnika Bandića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:53