ZAGREB - Njemu nije stalo do toga da kava samo iscuri u šalicu i da je potom zalije mlijekom. Nije mu teško ni samljeti pržena zrna prije nego što će poslužiti šalicu svježeg napitka. Ljubav prema kavi već je dokazao u prvom kafiću koji je otvorio kod Britanca, a od jučer Zagrepčanima nudi užitak više.
Nik Orosi, najpoznatiji hrvatski barist, u novom kafiću Eliscaffee u Ilici 172 posjetiteljima će omogućiti da nauče kako se kava prži i sprema na espresso aparatu.
Sve o povijesti kave
Nik će goste učiti i o povijesti kave, a tečajevi će biti dostatni da svaki ljubitelj tog napitka nauči sve zamke koje pred njega stavljaju ugostitelji.
- Za dobru kavu potrebno je svježe, a ne trajno mlijeko, zrna se moraju mljeti neposredno prije kuhanja, a ne da samljevena kava u mlin...
Nik Orosi, najpoznatiji hrvatski barist, u novom kafiću Eliscaffee u Ilici 172 posjetiteljima će omogućiti da nauče kako se kava prži i sprema na espresso aparatu.
Sve o povijesti kave
Nik će goste učiti i o povijesti kave, a tečajevi će biti dostatni da svaki ljubitelj tog napitka nauči sve zamke koje pred njega stavljaju ugostitelji.
- Za dobru kavu potrebno je svježe, a ne trajno mlijeko, zrna se moraju mljeti neposredno prije kuhanja, a ne da samljevena kava u mlin...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....