PROMJENA

DRAGO PRGOMET NOVI JE PREDSJEDNIK ZAGREBAČKE GRADSKE SKUPŠTINE Nekadašnji HDZ-ov kandidat za gradonačelnika zamijenio Andriju Mikulića

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 18.04.2019. u 11:27

Zagreb, 180419.
Cirilometodska ulica,Gradska skupstina.
Dvadeset i druga sjednica Gradske skupstine Grada Zagreba. Na predlozenom dnevnom redu su 32 tocke medju kojim prijedlog zakljucka o izboru HDZ- eovog Drage Prgometa za novog predsjednika Gradske skupstine.
Na fotografiji:Drago Prgomet.
Foto: / CROPIX
Damjan Tadic / CROPIX

 

ZAGREB - Drago Prgomet iz HDZ-a u četvrtak je izabran za novog predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba.

Prgomet je za predsjednika zagrebačke Gradske skupštine izabran većinom glasova - 30 gradskih zastupnika glasovalo je za, šest je bilo protiv, a 10 ih je bilo suzdržanih.

Prijedlog o imenovanju Prgometa za novog predsjednika Gradske skupštine podnio je skupštinski Odbor za izbor i imenovanja, u skladu s prijedlogom Kluba gradskih zastupnika HDZ-a.

Dosadašnji predsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulić (HDZ) imenovan je glavnim državnim inspektorom Državnog inspektorata, pa mu je prestala dužnost predsjednika Gradske skupštine.

Prgomet je predsjednik Kluba gradskih zastupnika HDZ-a, a na prošlim lokalnim izborima bio je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo