'HOLJEVKA'

FOTO: NEDJELJNI PROMETNI ČEP U ZAGREBU Neuobičajena gužva za vikend iznenadila vozače, mnogi nisu znali za posebnu regulaciju zbog atletske utrke

 

Prometni čep stvorio se u nedjelju u prijepodnevnim satima u Aveniji Većeslava Holjevca u Novom Zagrebu zbog posebne regulacije koja je uvedena zbog održavanja atletske utrke Holjevka.

Kako nam javljaju čitatelji, vožnja od Novog Zagreba prema centru trajala je znatno dulje od uobičajenog za neradni dan, a sve je popratila nervoza i trubljenje što najčešće nije scena kakva se na zagrebačkim cestama vidi za vikend, kada su prometnice nerijetko polupuste.

Iz Zagrebačkog holdinga su objavili da utrka Holjevka počinje na Mostu slobode, a završava na Bundeku te da će Avenija Većeslava Holjevca do 13 sati biti zatvorena za sav promet, i to na dijelu od Avenije Dubrovnik do Mosta slobode, koji je također zatvoren, kao i Ulica Hrvatske bratske zajednice.

Utrka utječe i na izmjene na autobusnim linijama 218 (Glavni kolodvor - Savica - Borovje), 220 (Glavni kolodvor - Dugave), 221 (Glavni kolodvor - Travno), 229 (Glavni kolodvor - Odra - Mala Mlaka), 241 (Glavni kolodvor - Veliko Polje), 242 (Glavni kolodvor - Podbrežje), 268 (Glavni kolodvor - Velika Gorica) i 281 (Glavni kolodvor - Novi Jelkovec). Za vrijeme utrke, autobusi linija 234 neće prometovati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:42