RATNICI INTERNETA

FOTO: Škotske gajde i izaslanik Mickeya Benettija predstavili novu B.net ponudu u centru Zagreba

 Boris Kovačev / CROPIX

Slučajni prolaznici uživali su u centru Zagreba u svirci poznatog samoukog hrvatskog svirača škotskih gajdi Zvjezdana Levingera koji je zajedno sa posebnim izaslanikom Mickeya Benettija uz zvuke poznatih škotskih koračnica najavio povećanje brzina interneta u svim B.net paketima bez promjene cijena za nove korisnike. U duhu nove B.net kampanje u isto vrijeme prodavači u Vip Centru Zagreb Gajeva na poseban su se način, u škotskim odorama, pripremili za subotnju prodajnu gužvu i razveselili kupce.

Naime, Mickeyevi ratnici interneta izborili su se da u najnovijoj B.net ponudi svi novi korisnici u Turbo 3D paketu mogu uživati u superbrzom internetu do čak 70Mbit/s za 199 kuna mjesečno što ujedno predstavlja najkonkurentniju ponudu fiksnih usluga na telekom tržištu u kojoj je omjer cijene i dostupnosti diljem Republike Hrvatske, neusporedivo bolji od ostalih ponuda na tržištu. U istoj ponudi svi novi korisnici samostalnog 1D Internet paketa umjesto 20 Mbit/s surfaju pri brzinama do 30 Mbit/s, 2D paket umjesto dosadašnjih 30Mbit/s nudi brzinu interneta do 50 Mbit/s po istim cijenama kao do sada.

Podsjetimo, Vipnet i B.net s vlastitom mrežom nove generacije dostupnom u 430 tisuća kućanstava nudi brzine do 120 Mbit/s, a mreža je već danas spremna za brzine do 1Gbit/s.

Više o samoj ponudi saznajte na http://www.bnet.hr/ratnici_interneta#?of=tab.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. studeni 2022 06:56