S DRUGE STRANE ZIDA

GASTRO RAT U CENTRU ZAGREBA Razišao se s partnerima pa u istoj kući, s druge strane zida, otvorio novi hit restoran: Ma, slučajno smo na istoj adresi

 Davor Pongračić / Marko Miščević / Hanza Media

Za dobro skuhano jelo potrebno je 30 minuta pripreme. Inače, to nije hrana sa srcem i dušom. Mi nismo fast food. Ponosimo se onime što radimo, i za to je potrebno vrijeme.

Stoga, sjedite, opustite se, naručite piće ili dva i, molim vas, nemojte pitati konobara zašto vaša hrana nije gotova za deset minuta. Mi to ne radimo u deset minuta.

To rade oni drugi.

Hvala i uživajte u iskustvu koje vam pruža Mundoaka.:-)

Vaš kuhar - Tvrtko Šakota.”

Tekst napisan na engleskom, na bijelom papiru, stavljen u crni okvir i izvješen na zidu, bio je jedan od prepoznatljivih detalja restorana. Razlog je jednostavan.

Restoran se prostire na 50-ak kvadrata s kuhinjom pa se takav detalj jednostavno ne može ne primijetiti. Bio je to detalj koji šalje poruku. Poruku o ideji, poruku o viziji, poruku o z...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. prosinac 2025 23:10