Bar u centru grada s petsto sjedećih mjesta, cijenama upola jeftinijim od konkurencije i živom glazbom svaki dan. Iako zvuči predobro da bi bilo istinito, to je ovogodišnji plan supružnika Žamboki, vlasnika food outleta Žabac. Par koji je, kažu, prvi poslovni plan napisao na maramici dok su sjedili na kavi Kod Žnidaršića, očito ne prestaje sa širenjem poslovanja i inovacijama.
- Ugostiteljski objekti funkcionirali bi na istom principu kao i Žabac trgovine, želimo izlaske napraviti pristupačnima svima. Kako nabavljamo robu za Žabac, tako nam se nude i povoljna vina, pivo i sokovi. U svakodnevnoj ponudi ne bi imali velik izbor, samo određeno pivo ili vino za taj dan. Ciljamo na centar gdje se kreću mladi - rekao je nam je Mario.
On i supruga Maja Žamboki već šest godina ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....