STANJE NA CESTAMA

OGROMNE GUŽVE NA ZAGREBAČKIM CESTAMA Ako ikako možete, ne idite u grad s autom

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 22.12.2017. u 20:01

CROPIX

 

Na ulicama Zagreba promet je vrlo gust. Na pojedinim mjestima stvaraju se i višekilometarske kolone, vozi se uz povremene zastoje, a kod čvora Buzin bilo je i prometnih nesreća koje su dodatno usporile promet.

'Zbog velikog broja lančanih sudara i vrlo gustog prometa na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Jankomir i Ivanja Reka u smjeru istoka, vozi se u kolonama uz zastoje uz ograničenje brzine od 60 km/h. Vozače molimo za strpljenje te im savjetujemo da voze opreznije i da poštuju privremenu regulaciju prometa', poručuju iz HAK-a.

Vrlo je gust promet na gradskim prometnicama, a također i na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba te zagrebačkoj obilaznici i autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka gdje se vozi otežano u kolonama. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. Pojačan je i promet na pojedinim graničnim prijelazima s BiH na izlazu iz Hrvatske te na Bregani, Maclju i Lupinjaku na ulazu te su zbog većeg priljeva vozila na pojedinim graničnim prijelazima moguća duža čekanja.

Gdje su najveće gužve možete pratiti i na Googleovoj karti stanja u prometu.

Screen shot / Google
 

Tagovi

Izdvajamo