JAVITE AKO GA NAĐETE

POMOZITE ZAGREPČANINU U POTRAZI ZA MEDICINSKOM DOKUMENTACIJOM Fascikl s nalazima ostavio je na tramvajskoj stanici, a pokupila ga je nepoznata žena

Ilustracija
 Profimedia, TASS

Premda vrijedne stvari poput medicinske dokumentacije inače ne ispušta iz ruke, Franjo Blažun jutros je napravio iznimku.

Na tramvajskoj stanici na južnoj strani Vodnikove ulice u Zagrebu Blažun je oko 8 i 20 sati ujutro u utorak sjeo i umjesto na krilo, kraj sebe na klupu stavio je vrećicu s fasciklom punim medicinske dokumentacije. Ubrzo je krenuo svojim putem, no njemu vrijedna vrećica ostala je zaboravljena.

Blažun se vrlo brzo sjetio da je danas napravio iznimku i fascikl slučajno ostavio na klupi. No iako se gotovo odmah vratio, vrećice s fasciklom nije bilo.

Dvije gospođe na stanici rekle su mu da ju je upravo odnijela treća gospođa rekavši da je vrećica njezina, no da je možda još stigne.

Kako od dotične gospođe još nema ni traga ni glasa, Franjo Blažun treba pomoć. Pretpostavio je da će se gospođa sama javiti kad vidi da unutra nema ništa što joj može koristiti, a naveden je i broj telefona pa je očekivao da će se dosad već javiti.

Izgubljena vrećica je reklamna vrećica drogerije Müller, a unutra se nalazi fascikl Allianz osiguranja pun CD-a, snimaka, nalaza, povijesti bolesti…

Ako pronađete izgubljenu medicinsku dokumentaciju, javite se Franji Blažunu na broj 01/6688868.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:39