MINUS OSTAO, IVO IDE

'SDP razmišlja o smjeni šefa Holdinga'

Zagreb, 190209.Ivo Covic, predsjednik Uprave Zagrebackog holdinga, snimljen u svom uredu na zagrebackom velesajmu.Foto: Sasa Midzor Sucic / Cropix
 Saša Midžor Sučić / CROPIX

ZAGREB - Gradski zastupnici SDP-a navodno razmišljaju o novom šefu Zagrebačkog holdinga, odnosno o smjeni Ive Čovića, piše portal Zagrebancija.com.

Kako doznaju, najbliži suradnici Zorana Milanovića u zagrebačkom SDP-u priznaju kako se razmišlja o novom rješenju na mjestu šeta Holdinga.

- Budimo pošteni, nije on skroz kriv za današnje stanje u Holdingu. Ali, isto tako budimo i dalje pošteni, pa recimo da on ništa ne radi tamo i da neće dugo moći biti tako - izjavio je jedan SDP-ov zastupnik za portal Zagrebancija.com.

SDP-ovci ističu kako je nedopustivo da Čović sjedi na dvije stolice, onoj Zorana Milanovića te onoj Milana Bandića. Što se nasljednika tiče, navodno postoji nekoliko kandidata koji nisu "opečeni" politikom.

Ivo Čović Holding je preuzeo u rujnu prošle godine, kao nasljednik Slobodana Ljubičića Kikaša. Tada je predstavljen kao stručni menadžer koji će izvesti Holding iz dugova, što se nije dogodilo, budući da je Holding u minusu milijardu kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 01:47