RIJEŠEN MISTERIJ

'SLIJEDOM INTERESA JAVNOSTI...' Zagrebačka policija oglasila se o misterioznoj raketi koju se može vidjeti na ulicama metropole

Facebook / Snimke prometnica

Nakon što je Jutarnji jučer pisao o snimkama misterioznog "raketnog sustava" na zagrebačkim prometnicama koje su se dijelile društvenim mrežama, Policijska je uprava Zagrebačka na svojoj internetskoj stranici objavila da je riječ o limenoj maketi rakete u vlasništvu 46-godišnjaka iz Zagreba.

"Slijedom interesa javnosti, a vezano za uočeno teretno vozilo s prikolicom na kojoj se nalazi „raketa“, Policijska uprava zagrebačka provjerom je utvrdila da se radi o teretnom vozilu marke Peugeot Boxer zagrebačkih registarskih oznaka s prikolicom, koja je pronađena danas, 17. siječnja 2019. godine oko 9 sati u Svetoj Nedjelji. Utvrđeno je da se radi o maketi rakete izrađenoj od lima, oboje u vlasništvu 46-godišnjaka iz Zagreba. U razgovoru s vlasnikom je utvrđeno da je sam izradio maketu rakete od lima, veličine oko 10 m i težine oko 200 kilograma s marketinškom namjerom privlačenja pozornosti potencijalnih poduzeća. Za sada nisu utvrđeni elementi prekršaja niti kaznenog dijela."

Više na Jutarnjem...


Tagovi

Izdvajamo