Novi život stare zagorske hiže i stoljetne tradicije pretvara se u novu gastro bajku u zagrebačkom Voltinom naselju.
Nedavno otvoren Brenner Grill & Restaurant ima vrhunski dotjeran interijer, eksterijer s dječjim igralištem, što ga čini savršenim za obiteljska okupljanja, no najbitnije od svega - može se pohvaliti sjajnim mesnim menijem u maniri pravog stakehousea.
Meni je sastavljen od najboljih recepata kad je riječ o roštilju i domaćoj hrani. Chef Tomo Čizmić godinama je bio zadužen za kuhinju restorana Lido, a u novom Brenneru spaja tradiciju i elemente najnovijih svjetskih trendova. Porijeklo namirnica ovdje je u prvom planu, stoga je većina iz okolnih OPG-ova. Paški sir je, primjerice, iz OPG-a MIH, čvarci iz OPG-a Grašo. U ovom prostoru definitivno se osjeća duh dav...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....