VELIKE GUŽVE

VIDEO: JUTARNJI KAOS U ZAGREBU Zbog puknuća cijevi zatvorena jedna od najprometnijih ulica u zapadnom dijelu grada, građani ostali bez vode!

 
 CROPIX

Puknuće cjevovoda i poplava na zagrebačkoj Trešnjevci izazvalo je veliku gužvu u četvrtak ujutro. Zatvorena je Selska cesta između križanja s ulicama Zagorska i Baštijanova, ali i Krapinska ulica od Čakovečke do Selske.

Autobusna linija 109 vozi obilazno Zagorskom, Golikovom i Baštijanovom do Selske te dalje uobičajenom trasom, a prometna policija preusmjerava i osobna vozila, javili su iz Zagrebačkog holdinga.

Bez vode su potrošači Voltinog i moguće u okolnim naseljima.

Iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama izvijestili su da su dojavu dobili u 4.30.

- Prema zaprimljenoj informaciji od Županijskog centra 112 Zagreb jutros oko 04:30 sati na dijelu prometnice Selske ulice, između Baštijanove i Planinske ulice, došlo je do puknuća magistralne vodoopskrbne cijevi uslijed čega je došlo do poplavljivanja dvorišta okolnih stambenih objekata, i poplavljivanja i oštećenja kolnika Selske ceste.

Promet Selskom cestom je do daljnjega obustavljen dok se ne završe radovi na sanaciji nastale štete na čemu su angažirane dežurne ekipe tvrtke Vodoopskrba i odvodnja, Zagrebački holding d.o.o. - Podružnice zagrebačke ceste, četiri Dobrovoljna vatrogasna društva Vatrogasne zajednice Grada Zagreba i Javna vatrogasna postrojba grada Zagreba s ukupno 20 vatrogasaca. Mjesto događaja osiguravaju službenici Policijske uprave zagrebačke koji će zajedno sa službenicima prometnog redarstva Grada Zagreba vršiti regulaciju prometa na okolnim prometnicama - poručili su iz Ureda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:12