DIRLJIVA SNIMKA

VIDEO: SAMO JE HTIO ZAGRLITI SVOG PSA POSLJEDNJI PUT Unuka snimila trenutak kad su njezinom djedu ispunili veliku želju, umro je nekoliko sati kasnije

 
 Facebook

Neki trenuci u životu toliko su dirljivi i neponovljivi da ih ni fotografija, ni video, a posebno riječ ne mogu opisati kako treba. Takva je bila objava Ashley Stevens na Facebooku kojom se prvenstveno htjela zahvaliti osoblju bolnice koje je prekršilo sva pravila samo da bi njezin umirući djed posljednji put zagrlio svog psa.

Dirljive fotografije i video prikazuju Petera Robsona u bolničkom krevetu samo nekoliko sati prije nego što je preminuo. Unuka je snimila trenutak kad ga je posjetio njegov granični koli Shep u bolnici u škotskom gradu Dundeeju.

Pritom se Stevens zahvalila glavnoj sestri Cheryl White koja je organizirala neuobičajeni posjet. Osoblje bolnice moralo je zaobići nekoliko strogih pravila kako bi pas mogao ući. Doduše, lokalni zakoni zabranjuju ulazak životinjama u bolnice, osim u ‘iznimnim slučajevima, primjerice na zahtjev terminalno bolesnog pacijenta’. Osoblje bolnice također je pohvalilo trud sestre White za ‘brižnost i suosjećanje’.

Dirljiv video u manje od 24 sata od objave pogledalo je gotovo 200.000 ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:34