CHRISTOPHER MELLON

'AMERIČKA VLADA IGNORIRA NLO-e KOJI BI MOGLI BITI DOKAZ O VANZEMALJSKOJ CIVILIZACIJI' Bivši dužnosnik Pentagona upozorava da su 'oni možda među nama'

 
 Pixabay

Američka vlada ignorira NLO-e i tako možda propušta dokaze o izvanzemaljskom životu i drugim civilizacijama, rekao je bivši zaposlenik Pentagona, piše Independent.

- Vlada bi trebala više istraživati sve slučajeve neidentificiranih objekata koji lete uokolo, napisao je Christopher Mellon, bivši zamjenik pomoćnika ministra obrane zadužen za informiranje u administraciji Billa Clintona i Georgea W. Busha.

Brojne snimke koje su načinili vojni piloti sugeriraju da postoje leteći objekti daleko napredniji od svih letjelica kojima raspolaže Amerika ili bilo koja druga zemlja saveznica, kaže Mellon koje je sada član Akademije za umjetnost i znanost 'Do zvijezda' koja se inače bavi istraživanjem takvih fenomena.

- Možda se ne radi o izvanzemaljskim civilizacijama, no ako to i nije u pitanju, onda može biti riječ o tome da neka druga zemlja poput Rusije ili Kine raspolaže naprednom tehnologijom koje uopće nismo svjesni.

U oba slučaja, neobični i neobjašnjeni snimci sugeriraju da postoji nešto čemu bi svakako trebalo posvetiti pažnju. No svi u Pentagonu takva videa tretiraju kao povezane događaje, umjesto da na njih gledaju kao na zasebne slučajeve, kaže Mellon.

- Ako Kina ili Rusija ili neka druga zemlja raspolaže takvom tehnologijom, mi bismo svakako trebali na to odgovoriti nekako drugačije nego šutnjom, kaže zabrinuti Mellon.

- Možda najnovije Putinove tvrdnje o napretku u mlaznom pogonu nisu tek puko hvaljenje. A ako te letjelice nisu sa Zemlje, tim više bi im trebali posvetiti pažnju i otkriti odakle su.

No, Mellon upozorava da su svi pokušaji da se netko ozbiljnije pozabavi tim pitanjem u opasnosti da budu ismijani i proglašenim ludim.

- Nitko ne želi biti 'onaj tip koji se bavi vanzemaljcima', jer nitko ne želi da mu se rugaju. To je vrlo ozbiljan problem koji sprečava bilo kakav napredak na tom polju.

Mellonova objava uslijedila je nakon najnovijeg slučaja u kojem su piloti zapazili nepoznati leteći objekt kako juri nad oceanom. U tom videu, piloti se čude kojom brzinom se objekt kreće te upozoravaju da uopće ne sliči na avion.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 22:33