IMA VISOKE KRITERIJE

FOTO: LJUDSKA BARBIE TRAŽI KENA Na operacije spiskala bogatstvo, ali i dalje nema sreće u ljubavi: 'Idealan partner mora biti umjetan poput mene'

 
Rachel Evans
 Profimedia, Caters News

Rachel Evans (47) kaže kako je u djetinjstvu i mladosti prošla kroz sve faze traženja sebe - neko vrijeme odjevala se poput dječaka, bila je gotičarka, a svojedobno je htjela izgledati i poput porculanske lutkice... No niti jedan od spomenutih imidža nije je usrećio, dapače, ova Britanka bila je toliko nesretna da je čak razmišljala i o samoubojstvu.

No nakon što je rodila sina Reesa, kojemu je danas 17 godina, Evans je čvrsto odlučila kako želi biti, ni manje ni više, nego - ljudska Barbie!

OMG found old photo of me with #barbie doll fringe I was 30. Its 17 years ago

A post shared by Rachel Evans (@rachel_evans_bikini) on

Before & after I'm a work in progress on my Body modification journey #humanbarbie

A post shared by Rachel Evans (@rachel_evans_bikini) on

Do sad je bila na 17 plastičnih operacija koje su je stajale više od 25.000 funti (oko 207.000 kuna) - korigirala je nos, stavila implantate u obraze, povećala usne, redovito ide na injekcije botoksa...

- Napokon sam zadovoljna sobom i pravo je vrijeme da si pronađem idealnog partnera - Kena - muškarca koji će, baš poput mene, izgledati 'plastično', naravno, morati imati i savršene trbušnjake jer ja manje od toga ni ne zaslužujem. Ne daj Bože da ima bore, to nikako ne bih mogla podnijeti! - izjavila je Rachel, a prenosi Daily Record.

Dodala je kako je za vrijeme vlastite transformacije u ljudsku Barbie spoznala da prvo ipak "mora zavoljeti sebe kako bi uopće bila u stanju voljeti ikoga drugoga".

- Viđala sam se s divnim muškarcima, pravim Kenovim dvojnicima, ali slomili su mi srce... Ali i dalje vjerujem u Barbiein slogan 'Možeš biti/napraviti sve što poželiš' i ne odustajem od potrage - odlučno kaže Evans.

A od odlazaka pod nož ne namjerava odustati sve dok je živa.

- Uvijek može bolje, u izgled treba ulagati! I s 80 godina ići ću na botoks jer želim biti savršena - zaključila je najstarija ljudska Barbie u Velikoj Britaniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:18