POVRATAK IZ BUDUĆNOSTI

MUŠKARAC KOJI TVRDI DA JE VREMENSKI PUTNIK PROŠAO DETEKTOR LAŽI? 'Trump će ponovno pobijediti na izborima, a umjetna inteligencija preuzeti svijet'

 
 YouTube/ApexTV

Vremenski putnik koji tvrdi kako dolazi iz budućnosti te da će Donald Trump biti ponovno izabran za američkog predsjednika kao i da će umjetna inteligencija preuzeti svijet, prošao je na detektoru laži.

U video snimci koju je Apex TV objavio na YouTubeu mladić po imenu Noa, čije je lice zamućeno, a glas promijenjen, kaže kako je riskirao svoj život da bi se vratio kroz vrijeme.

Njegova misija je, kaže, prenijeti živima što im je svijet spremio.

Inače, Apex TV se predstavlja kao jedan od najvećih glasnika paranormalnog sadržaja na Youtubeu, ima više od 56 milijuna pregleda i više od 100,000 pretplatnika.

Noa tvrdi kako će u budućnosti predmeti poput Googleovih naočala biti rasprostranjeni svijetom, a da će se tehnologija razviti do te mjere da će roboti moći neovisno voditi kućanstvo.

Bitcoin će, kaže, biti sve popularniji no ostale valute još uvijek će biti u uporabi.

U 2030. američki predsjednik bit će zasad nepoznata Ilana Remikee.

Također, napominje kako će globalno zatopljenje uzrokovati rast temperatura u Sjevernoj Americi, dok će Europa postati hladnija.

Ljudi će kročiti na Mars 2028., a iste će godine bii otkriveno i putovanje kroz vrijeme.

Noa tvrdi da će električni automobili moći putovati jednako brzo kao i oni na dizel i benzin (iako to mnogi već mogu) i kako će puno oblika karcinoma biti izlječivo.

U prethodnom intervjuu za Paranormal Elite, Noa je kazao kako u stvarnosti pati od anoreksije i kako ima 50 godina, no kako je koristio lijekove za pomlađivanje pomoću kojih se transformirao u 25-godišnjaka.

Naravno, te njegove tvrdnje privukle su skeptike, na što je on pristao da ga se testira na detektoru laži pred kamerama.

Stoga su ga s ApexTV-a spojili na poligraf i zamolili da predvidi neke od važnijih događaja u budućnosti i da potvrdi da zaista je onaj kojim se predstavlja.

Upitan je li zaista vremenski putnik iz 2030., odgovara 'da', a na ekranu se pokazuje zelenim slovima 'istina', kao i pri ostalim pitanjima.

No skeptike ni poligraf nije uvjerio da Noa dolazi iz budućnosti i tvrde da je sve namješteno.

- To što na ekranu piše 'istina', ne znači da da zaista odgovor prošao na detektoru laži - napisao je jedan kritičar.

- Vidi se kako vrti dio aparata omotan oko prstiju, a znam iz prve ruke da na detektoru laži moraš sjediti naslonjen i biti potpuno miran.

- 2030 i nije tako daleko pa osoba koju je imenovao budućim predsjednikom mora biti poprilično živa danas - kazao je drugi.

Inače, detektor laži ne govori jesu li stvari zaista istinite, već samo vjeruje li osoba priključena na poligraf da su istinite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:58