BIZARNA OZLJEDA

MUŠKARAC U AGONIJI UTRČAO U BOLNICI, DRŽAO SE ZA PENIS Liječnici nisu mogli vjerovati kada su shvatili o čemu je riječ: 'Kaže da ga je svrbilo'

 Profimedia, Alamy

Kineski liječnici izvukli su skoro metar dug telefonski kabel iz penisa jednog umirovljenika nakon što ga je ovaj koristio kako bi ublažio svrab, piše Daily Mail.

U operaciji je korištena najsuvremenija laserska tehnologija, a nakon zahvata pacijent se osjeća dobro.

Muškarac u 60-im godinama kaže kako je žicu ugurao u penis jer ga je jako svrbio zbog upale prostate. Međutim, u mjehuru je nastao čvor pa ga nesretni muškarac više nije mogao izvući što mu je prouzročilo strašnu bol i krvarenje.

30. ožujka hitno je prevezen u bolnicu Dalian te podvrgnut pregledu i operaciji. Doktor Gao Zhanfeng, urolog, kaže kako je nakon skeniranja odmah uočio da je kabel širok 5 milimetara, u mjehuru zavezan u čvor.

'Kad ga je pacijent pokušao izvući, čvor se još više stisnuo te na kraju uzrokovao krvarenje', rekao je doktor Gao.

Na upit je li prije korištenja sterilizirao kabel, pacijent je odgovorio da ga je isprao pod mlazom vode. Doktor Gao je naposljetku laserom prerezao čvor i kabel izvukao iz muškarčevog penisa. Rekao je i kako muškarac srećom nije koristio metalne predmete koji su mogli ozbiljno oštetiti tkivo.

Penzioner se dobro oporavlja i kaže da više nikad neće pokušati nešto slično.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:01