NESREĆA

NEOBIČAN SUDAR NA PARKIRALIŠTU UZNEMIRIO DUHOVE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Dogovor oko toga tko je kriv podijelio je internet: 'Ma oboje su klaunovi'

 Mark Warner / FACEBOOK

Video snimka manje nesreće na jednom od parkirališta australskog grada Pertha podijelila je društvene mreže jer se nikako ne može utvrditi tko je kriv za sudar, piše Daily Mail.

Naime, na snimci se može vidjeti kako gospođa u bijelom Fordu krećući se unatrag pokušava napustiti svoje parkirno mjesto, dok osoba u tamnom Hondinom terencu pokušava krećući se unatrag parkirati svoj automobil odmah pored bijelog Forda.

VIDEO SNIMKU INCIDENTA POGLEDAJTE OVDJE

Da, oba su se automobila u trenutku nesreće kretala unatrag.

Negledajući nalazi joj se tko s lijeve strane, gospođa u bijelom Fordu prilikom izlaska iz parkirnog mjesta "nježno" je ogrebala Hondin terenac. Kada je shvatila da od Honde ne može izaći, gospođa u Fordu je stala te se vratila u svoje parkirno mjesto. Nakon što je parkirala izašla je iz svog automobila i tu je snimka završila.

Facebook korisnik Mark Warner na toj je društvenoj mreži objavio snimku koju je snimio, pretpostavlja se, kamerom koja je smještena na unutarnjoj strani vjetrobranskog stakla njegovog automobila.

"Kako nesretno, neki ljudi se parkiraju unatrag da bi izbjegli ovakve nesreće", napisao je Warner prilikom objave snimke u grupi "Najgori vozači Pertha".

Korisnici Facebooka koji su pregledali snimku smatraju da je vozačica bijelog Forda kriva jer nije pogledala oko sebe prije pokušaja izlaska. "Terenac je već napola ušao u parkirno mjesto prije nego što se bijeli automobil počeo micati. (Vozač bijelog automobila) uopće nije gledao", komentirala je jedna osoba.

No, nisu svi bili tog mišljenja. "Oboje su klaunovi... trebali bi otvoriti cirkus", dodala je druga osoba.

"Kako je (vozač Honde) klaun jer se pokušava parkirati? Jedini klaun je (vozač Forda). Tko je vidio zaključati volan prije nego što se krene?", odgovorila je treća osoba drugoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 16:25