SUMNJIVI CASANOVA

RACIJA U PEĆINI Kontroverzni muškarac hvali se zavođenjem turistkinja, objavljuje njihove fotografije, policiji i građanima sve je sumnjiviji

 
 Facebook

Policija je upala u pećinu Tajlanđanina koji tvrdi da je imao seksualne odnose više desetaka lijepih turistkinja. Svojim se ‘pothvatima’ hvalio na društvenim mrežama.

Chatupoom Losiri, poznatiji kao ‘Cave Man’ (Pećinski čovjek), nalazi se pod nadzorom tajlandske policije nakon što se više lokalnih stanovnika žalilo na njegovo nedolično ponašanje i manjak pristojnosti, piše The Sun.

48-godišnji muškarac našao se na udaru kritika nakon što se pohvalio zavođenjem Ruskinje, a potom je objavio fotografiju druge žene kako spava gola u njegovom krevetu idući dan. Policija je prošli tjedan, za vrijeme održavanja Tuluma Punog Mjeseca na otoku Koh Phanganu, festivala na plaži koji uglavnom posjećuju turisti, upala Losiriju u spilju i pretražila mu dom.

Nisu otkrili nikakve ilegalne tvari niti su utvrdili da je na bilo koji način prekršio zakon. Međutim, upozorili su turistkinje da je ‘nesigurno i riskantno’ ulaziti u njegovu spilju.

- Policija okruga Koh Phangan je ispitala vlasnika zemlje hoće li dozvoliti gospodinu Chatupoomu da nastavi živjeti ondje ili će ga zamoliti da ode. Zasad nema prigovora, ali ako se to dogodi, mi možemo poduzeti daljnje korake - rekao je šerif Kairik Kraisong.

I Losiri se branio pred novinarima tvrdeći da nije napravio ništa loše te da su sve žene koje su mu došle, to učinile svojevoljno.

- Žene koje tu prespavaju, ja ni na što ne prisiljavam. Nitko ne radi ništa što ne želi, a i nemamo uvijek seksualne odnose. Ponekad se samo grlimo do jutra. One su sretne, i ja sam sretan - rekao je osebujni Tajlanđanin.

Losiri je postao online senzacija nakon što je počeo dokumentirati svoj holistički i alternativni životni stil na malenom otoku, u društvu atraktivnih turistkinja. Prošli je mjesec na Facebooku detaljno opisao kako je zaveo mladu Ruskinju:

- Danas sam se vozio na motociklu, vraćao se u spilju, kad sam ugledao ženu, nježnu, prekrasnu, prilazila je s druge strane ceste. Rekao sam joj: ‘Prekinula si me. Vozio sam se motorom kući, ali zbog tvoje ljepote morao sam se zaustaviti i vratiti. Morao bih popričati s tobom i vidjeti jesi li i iznutra tako lijepa - napisao je između ostalog, a nastavio opisom druženja u svom domu, pećini na plaži. No, tvrdio je da je nije ni poljubio.

Objava je podijeljena više tisuća puta, prikupila je niz komentara i privukla oko 94.000 pratitelja na njegovu stranicu. Premda ga neki nazivaju idolom i romantikom, drugi njegove tehnike udvaranja smatraju ‘ljigavima’.

Losiri redovno svoje obožavatelje obavještava o ljubavnim podvizima s turistkinjama. Dan nakon što je objavio priču o Ruskinji, objavio je fotografiju gole žene u svom krevetu čime je izazvao brojne kritike i napade. Naime, to nije bila Ruskinja o kojoj je pisao, nego neka druga, gola ljubavnica. Zbog toga je obrisao objavu i napisao:

- Ako vas moje objave uznemiravaju, nemojte me pratiti. Nikoga nisam prisilio da prati ovu stranicu. Samo ljudi koji dijele snove sa mnom i kojima ne smeta moj životni stil mogu se zabaviti ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:24