NOVI REKORDERI?

RAZVELI SE NAKON SAMO TRI MINUTE BRAKA! Tek su sklopili zavjete, a onda je zbog nemilog događaja sve puklo: 'Zasluženo ga je ostavila'

Ilustracija
 Profimedia, Panthermedia

Par iz Kuvajta razveo se nakon samo tri minute. Premda je taj postupak na prvu izazvao čuđenje, korisnici društvenih mreža podržali su brzi razvod nakon što se vijest proširila internetom.

Mediji vjeruju da je ovo najkraći brak u povijesti Kuvajta. Par se, naime, razveo i prije nego što su napustili matičara.

Muž i žena izmijenili su zavjete pred matičarom, zapečatili ih poljupcem, kad se mlada na izlasku popiknula i pala, piše Daily Mail.

Novopečeni suprug ju je zbog toga nazvao glupom i pošteno je ismijao, a to je očekivano izazvalo bijes. Žena je odmah zatražila matičara da bez razmišljanja poništi brak koji je trajao pune tri minute.

Incident je izazvao brojne komentare na društvenim mrežama, uglavnom izraze simpatije prema ženi. Većina joj je pružila podršku na odluci da odmah to okonča.

- Ako ovako reagira na početku, onda je bolje odmah ga ostaviti - napisala je jedna korisnica Twittera. Druga je dodala:

- Brak bez poštovanja je osuđen na propast.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:13