U PRATNJI SINA

UBOJSTVO KOJE JE ZGROZILO NJEMAČKU Muškarac počinio stravičan zločin, a onda sav krvav uključio Facebook Live: 'Ovako ćete završiti sve...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.03.2018. u 08:23

Screenshot Facebook

 

Krvlju pošprican suprug uživo je na Facebooku prenosio trenutak nakon što je nasmrt nožem izbo svoju ženu na jugozapadu Njemačke.

Na stravičnoj snimci prikazan je 41-godišnji Abu Marwan kako govori u kameru, a na njegovom licu kao i na ruci vide se tragovi krvi.

Na snimci je ustvrdio da je ubio svoju ženu - od koje je bio razdvojen - nakon što ga je izbacila iz kuće kada ju je posjetio kako bi riješili problem.

- Bok, ja sam Marwan. Upravo sam bio sa svojom ženom. Izbacila me iz kuće i ja sam je ubo nožem. Rekao sam joj: pusti mog sina da živi sa mnom, no ona je odbijala to učiniti i htjela se obratiti socijalnoj službi. Tad sam joj 3-4 puta zario nož. Je li mrtva ili živa, ne znam. A ovdje je moj sin. On želi živjeti sa mnom. Samo želim živjeti sa svojom djecom. Ja nisam kriminalac, no ako vam netko ne dopusti da živite u miru, morate nešto učiniti.

Svojim prijateljima na Facebooku kazao je kako je to učinio kako bi poslao poruku svim ženama koje se 'igraju' sa svojim muževima, kazavši: 'Ovako ćete i vi završiti'.

Marwan, inače porijeklom iz Sirije, optužen je da je zaklao svoju 37-godišnju partnericu pet puta joj zarivši nož u vrat. Tada je istrčao sa svojim 12-godišnjim sinom, a onda sav krvav upalio Facebook Live, pišu lokalni mediji.

Marwana je uhitila policija u gradu Karlsruhe nedugo nakon što je pobjegao s mjesta zločina u Mühlackeru, javlja Al Arabiya English.

Mediji pišu kako je policija obaviještena o zločinu nakon što im je malena kći posvađanog para prijavila incident.

U snimci, koja je sada uklonjena s Facebooka, vidi se kako si Marwan krvlju natopljenom rukom dodiruje lice. Arab News javlja kako je prilikom snimanja live videa zamolio korisnike Facebooka da dalje dijele njegovu objavu.

Izdvajamo