U PRATNJI SINA

UBOJSTVO KOJE JE ZGROZILO NJEMAČKU Muškarac počinio stravičan zločin, a onda sav krvav uključio Facebook Live: 'Ovako ćete završiti sve...'

 
 Screenshot Facebook

Krvlju pošprican suprug uživo je na Facebooku prenosio trenutak nakon što je nasmrt nožem izbo svoju ženu na jugozapadu Njemačke.

Na stravičnoj snimci prikazan je 41-godišnji Abu Marwan kako govori u kameru, a na njegovom licu kao i na ruci vide se tragovi krvi.

Na snimci je ustvrdio da je ubio svoju ženu - od koje je bio razdvojen - nakon što ga je izbacila iz kuće kada ju je posjetio kako bi riješili problem.

- Bok, ja sam Marwan. Upravo sam bio sa svojom ženom. Izbacila me iz kuće i ja sam je ubo nožem. Rekao sam joj: pusti mog sina da živi sa mnom, no ona je odbijala to učiniti i htjela se obratiti socijalnoj službi. Tad sam joj 3-4 puta zario nož. Je li mrtva ili živa, ne znam. A ovdje je moj sin. On želi živjeti sa mnom. Samo želim živjeti sa svojom djecom. Ja nisam kriminalac, no ako vam netko ne dopusti da živite u miru, morate nešto učiniti.

Svojim prijateljima na Facebooku kazao je kako je to učinio kako bi poslao poruku svim ženama koje se 'igraju' sa svojim muževima, kazavši: 'Ovako ćete i vi završiti'.

Marwan, inače porijeklom iz Sirije, optužen je da je zaklao svoju 37-godišnju partnericu pet puta joj zarivši nož u vrat. Tada je istrčao sa svojim 12-godišnjim sinom, a onda sav krvav upalio Facebook Live, pišu lokalni mediji.

Marwana je uhitila policija u gradu Karlsruhe nedugo nakon što je pobjegao s mjesta zločina u Mühlackeru, javlja Al Arabiya English.

Mediji pišu kako je policija obaviještena o zločinu nakon što im je malena kći posvađanog para prijavila incident.

U snimci, koja je sada uklonjena s Facebooka, vidi se kako si Marwan krvlju natopljenom rukom dodiruje lice. Arab News javlja kako je prilikom snimanja live videa zamolio korisnike Facebooka da dalje dijele njegovu objavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:25