ČUDNA LEŠINA

VIDEO: GROZNO DLAKAVO STVORENJE NASUKALO SE NA OBALU Lokalno stanovništvo u panici: 'To je znak da će nas zadesiti strašan potres!'

 
 Youtube

Misteriozno stvorenje nasukalo se na plaži na Filipinima i izazvalo čuđenje prolaznika koji su počeli spekulirati o kakvom se nepoznatom čudovištu radi. Životinja duga šest metara i, čini se, prekrivena nekakvom dlakom, uočena je u petak na plaži u gradu San Antonio u provinciji Oriental Mindoro.

Mnogi su pohitali na plažu da vide neobično stvorenje i slikaju se s lešinom, no bilo je i onih koji su u pojavi čudnog stvora vidjeli najavu da će se dogoditi nešto vrlo loše. Iako su vlasti objavile da se najvjerojatnije radi o raspadnutom tijelu kita, nisu svi uvjereni da je to baš tako.

Jedan od stanovnika rekao je da je ono bez sumnje najava velikog potresa koji će zadesiti Oriental Minduro te da je potrebno pojačati molitve.

'Kad smo doznali za ovo stvorenje, odmah smo pretpostavili o čemu je riječ. Priča se da će se dogoditi nešto strašno kad se počnu pojavljivati ovakva nepoznata stvorenja iz dubina.'

Vox Krusada iz pomorske policije rekao je da su uzeti uzorci tkiva i odneseni na analizu nakon čega će biti poznato o kakvoj se životinji ovaj put radi. U međuvremenu krenulo je uklanjanje lešine čiji se nepodnošljiv smrad širi okolicom.

Ovo nije prvi puta da se ovako nešto nasukalo na filipinsku obalu. U veljači prošle godine slično stvorenje pronađeno je na plaži na otoku Dinagat. I tad se puno spekuliralo o tome što je u pitanju. Mislilo se da je morska krava ili kit, a za tvorevinu nalik dlaci pretpostavilo se da se radi o mišićnom tkivu u uznapredovaloj fazi raspadanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:59