PROBLEMI

VIDEO: KAOS NA IZVLAČENJU SRPSKOG LOTA, SUMNJA SE U NAMJEŠTALJKU Voditeljica najavila izvlačenje, a onda je netko počeo urlikati: 'Stop! Stop! Stop!'

 Screenshot / YouTube

Čini se da Loto u Srbiji ima konstantnih tehničkih problema koji dovode javnost na čestu pomisao da se radi o namještanjima. Nakon dva slučaja u proteklih godinu dana gledatelji su i u utorak navečer bili zbunjeni događanjima na malim ekranima.

Još jednom je došlo do problema u izvlačenju što je potaknulo sumnju u regularnost igre na sreću.

Naime, kad je voditeljica Lidija Kljajić najavila izvlačenje Loto plus brojeva čulo se kako netko viče ‘Stop, stop, stop!’ Zbunjena voditeljica rekla je ‘pričekat ćemo trenutak’, a potom se ponovno iz pozadine čulo ‘sad je u redu’ i izvlačenje je konačno krenulo, piše Kurir.

Evo kako je to izgledalo:

Podsjetimo, u studenom prošle godine pojavile su se sumnje da je bilo 'muljanja' nakon što je grafici trebalo više od četiri minute da ispiše brojeve na ekranu. Godinu dana prije toga izbio je veliki skandal kada su gledatelji u izravnom prijenosu vidjeli kako na ekranu izlazi broj koji još nije izvučen iz bubnja. Istraga je trajala mjesecima, a na kraju je zaključeno da nije riječ o prevari, već grešci izazvanoj ljudskim faktorom.

Podsjetite se i na taj skandal:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:26