SNAŽNA PODRŠKA

VIDEO: 'MALI, ČUVAM TI LEĐA!' Dječaka čije su suze zbog zlostavljanja ganule cijeli svijet u emotivnoj poruci podržao i naš slavni borac

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.12.2017. u 19:59

Zagreb, 031116.
Core Gym, Sajmisna cesta.
UFC borac, svjetski prvak Stipe Miocic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić/print screen Youtube / CROPIX

 

Keaton Jones, dječak iz Tennesseeja, žrtva je vršnjačkog nasilja. Snimka u kojoj otvoreno govori o tome kako ga u školi gnjave, ubrzo je postalna viralna, a poruke podrške malome Keatonu stižu sa svih strana.

U video Keaton objašnjava kroz suze: "Zašto me gnjave, koja je poanta? Zašto uživaju kada su zli prema nevinim ljudima? To nije u redu. Rugali su se mojem nosu, rekli su mi da sam ružan i da nemam prijatelja... Polili su me mlijekom, ugurali mi šunku u hlače i bacali kruh na mene. Zašto su to napravili baš meni? One koji su različiti, ne treba kritizirati zbog toga, to nije njihova krivica. Ali ako te već ismijavaju, ne treba te to dirati', govori potreseni Keaton.

 

Njegove riječi dirnule su mnoge, a među onima koji nisu ostali hladni na suze malog Keatona je i naš šampion u borilačkim sportovima Stipe Miočić koji mu je poručio:

'Keatone, čuvam ti leđa. Pripremam se za svoju iduću borbu, ali samo reci i odmah stižem. Dođi i budi dio mog trening kampa. Znaj da nisi sam. Tu sam za sve što trebaš', napisao je Stipe na svojem Twitter profilu.

 

Inače, Keatona je podržao i predsjednik UFC-a, Dana White, koji mu je poručio da ga želi dovesti u Las Vegas kako bi ga upoznao. Osim njega, podršku Keatanu pružile su brojne druge slavne osobe.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo