TEŠKA BORBA

VIDEO: MJEŠTANI KRENULI U POTRAGU ZA OMILJENIM SEOSKIM LJUBIMCEM PA ZATEKLI STRAVIČAN PRIZOR Najveća zmija na svijetu upravo ga je krenula pojesti...

 
 Screenshot

Mještani jednog sela u Brazilu pokrenuli su veliku potragu nakon što je njihov omiljeni kućni ljubimac nestao s farme.

Došavši do obale rijeke zatekli su jezivu scenu. Psa je zgrabila anakonda i omotala se oko njega, a cijela scena spašavanja, naravno, snimljena je mobitelom.

Andrew Barao, koji je video objavio na internetu, kazao je kako je nestali pas trebao postati popodnevni obrok anakondi.

Mještani su brzo pokrenuli akciju spašavanja: jedan muškarac zgrabio je zmiju za rep, a onda mu je drugi pomogao da je izvuče iz rijeke na obalu. Sve to vrijeme zmija je nemilosrdno držala psa i to baš oko njegova vrata.

Potom su se spasiocima pridružila još trojica muškaraca te su počeli drmati zmiju ne bi li pustila svoj plijen. Pokušavali su i izvući psa iz čvrstog zmijinog zagrljaja, no kad su shvatili da ne odustaje, uzeli su štap i počeli je mlatiti.

Nakon nekoliko snažnih udaraca ispunili su svoju misiju, a pas se uspio osloboditi i počeo trčati naokolo i lajati na zmiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:59