BRUTALNA SVAĐA

VIDEO: SVAĐA NA ULAZU U AERODROM PRETVORILA SE U FIZIČKI OBRAČUN Muškarac udario ženu šakom u glavu i bacio je na pod prije nego je itko pomogao

 
 Screenshot / Facebook

Žena iz Arube snimila je na aerodromu u glavnom gradu Oranjestadu groznu scenu svađe između dvoje turista, a šok je uslijedio kad je muškarac prvo grubo odgurnuo ženu, a potom je grubo bacio na pod.

Čini se da se par točno pred ulazom u zračnu luku posvađao oko prtljage. Muškarac je u ruci imao jednu putnu torbu, a natezali su se oko jednog kofera na kotačiće. Svađali su se neko vrijeme, urlali jedan na drugoga, psovali, vrijeđali, a onda je muškarac podignuo svoj mobitel kako bi slikao selfie.

Kad je to vidjela, žena mu je u sekundi izbila mobitel iz ruke nakon čega ju je on udario šakom u glavu. Pala je na pod, no brzo se pribrala i uhvatila za ručku kovčega kojeg više nije htjela ispustiti iz ruke. No, muškarac je još jednom odlučio biti jači pa ju je nekoliko puta protresao i ponovno bacio na pod. Nastavio ju je povlačiti po podu pri čemu je nekoliko puta udarila glavom o pod, i tad su konačno uskočili prolaznici i zaštitari pomoći ženi, piše Daily Mail.

Žena je snimku objavila na Facebooku i dok se većina u komentarima čudila nasilnosti muškarca, bilo je i onih koji su joj prigovorili zašto je snimala umjesto da pomogne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:36