SNIMKA TRAGEDIJE

ZASTRAŠUJUĆI VIDEO: SNIMIO VLASTITU SMRT Bio je zvijezda interneta, a s novim pothvatom želio je zaraditi novac za svadbeni poklon svojoj zaručnici...

 

Ovo je trenutak u kojem je internetska zvijezda znana pod imenom 'Prvi kineski penjač po krovovima' pada s vrha nebodera od 62 kata.

26-godišnji Wu Yongning radio je zgibove na vrhu Huayuan International Centra u Changshau, glavnom gradu kineske provincije Huan, kad mu se skliznula ruka uslijed čega je pao na terasu u podnožju. Njegovo je tijelo kasnije pronašao perač prozora.

Incident je snimila kamera koju je Wu postavio na susjedni neboder kako bi se snimio. U posljednjih deset mjeseci, Wu je snimio nekoliko zastrašujućih videa na vrhovima nekih od najviših nebodera u Kini, a zbog svojih je poduhvata bio prava internetska senzacija.

Njegova ožalošćena djevojka ispričala je medijima kako je samo dva dana prije njegove pogibije, pitala roditelje za dopuštenje da se uda za Woa. Također, rekla je kako je snimajući ovaj opasan video, Wo želio namaknuti 80 tisuća kineskih juana (oko 10 tisuća eura) kako bi mogao kupiti svadbeni poklon.

Pogledajte uznemirujuć video:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:01