KAKVI NEUGODNJACI

KAD JAVLJANJA UŽIVO KRENU U POGREŠNOM SMJERU Jedan novinar zaboravio je odjenuti hlače, a drugi je pred očima cijele nacije ulovljen s ljubavnicom

 
Javljanje uživo
 Screenshot/YouTube

ABC-jev reporter Will Reeve dugo će pamtiti javljanje u emisiju "Good Morning America". Naime, reporter se uključio u emisiju iz svog dnevnog boravka, ali pritom je zaboravio da oštroj kameri ne može promaknuti ni najsitniji detalj.

Tako je Reeve za javljanje odjenuo košulju i sako, ali je mislio da mu hlače nisu potrebne te da može sjediti samo u boksericama te da nitko neće primjetiti taj detalj. Naravno to baš i nije bilo tako.

Gledatelji, a i kolege u studiju, uočili su njegov neobični outfit te kako Will izvještava samo u boksericama pa je ubrzo potao hit na društvenim mrežama.

Čak i voditeljica koja se javljala iz studija nije se mogla suzdržati i u jednom trenutku je prasnula u smijeh dok je razgovarala s njime.

No, to je "mačji kašalj" naspram onog što se dogodilo španjolskom novinaru Alfonsu Merlosu kojem nitko ovih dana ne bi htio biti u koži. Usred njegova javljanja uživo za emisiju "State of Alarm" u jednom trenutku iza njega, a ispred kamere prošetala je naga žena.

Ubrzo se saznalo da mu to nije djevojka već kolegica s posla, novinarka emisije Socialite Alexia Rivas. Njegova djevojka samo je izjavila da je sve to sramotno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:52