BOHEMIAN RHAPSODY

OMILJENI PROFESOR PRIJE ODLASKA PRIREDIO SPEKTAKL ZA PAMĆENJE Koncert o kojemu svi pričaju zapalio Facebook: 'Plakala sam na ovo, ima nade za djecu'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 05.03.2019. u 22:09

Facebook

 

Fašnički koncert učenika i profesora varaždinske Glazbene škole i ove je godine privukao mnogobrojnu publiku koja je uživala u muziciranju mladih glazbenika pod maskama i njihovih profesora. Stolica više na ovom tradicionalnom koncertu Glazbene škole tražila se i ove godine.

Ovaj je tradicionalni koncert Glazbene škole u Varaždinu ujedno bio i oproštajni koncert za profesora solfeggia i voditelja dječjeg zbora mlađeg i starijeg uzrasta Tomislava Cvrtile.

Nastavnik Tomislav je s Dječjim zborom starijeg uzrasta izveo Bohemian Rhapsody te oduševio prisutnu publiku. Snimka nastupa tijekom kojega se profesor preruši u Freddija Mercuryja veliki je hit na društvenim mrežama.

 

'Ja sam plakala na ovo, ima nade za našu djecu', 'Bravo za sve, ima klinaca s pametnim interesima', 'Fenomenalno', 'Ovo je vrh', samo su neki od komentara na Facebooku.

Na službenoj Facebook stranici Glazbene škole u Varaždinu također stoji i oproštajna poruka za nastavnika Cvrtilu.

- Ovim putem se opraštamo od nastavnika Cvrtile koji odlazi na drugo radno mjesto i ovim putem mu želimo puno uspjeha!, napisali su.

Sudeći po komentarima na Facebook riječ je o omiljenom profesoru za kojega mnogi imaju samo riječi hvale: 'Odličan profesor', 'šteta što odlazi', 'nezamjenjiv' super profesor redali su se hvalospjevi za Tomislava Cvrtilu.

Na koncertu su se također prikupljali dobrovoljni prilozi za projekte zaklade za prevenciju kriminaliteta „Sveti Mihael“ Varaždinske županije.

 

Izdvajamo