VIŠE SREĆE IDUĆI PUT

U HRVATSKOJ JE BILA LUDNICA, ALI POGLEDAJTE KAKO JE BILO U BUENOS AIRESU Prvi gol bijes, drugi gol očaj, a nakon trećeg - 'idemo svi doma!'

 
 Screenshot / YOUTUBE

Svi oni koji nisu imali sreće i mogućnosti otići u Nižnji Novgorod gledati utakmicu Svjetskog prvenstva u nogometu između Argentine i Hrvatske susret su gledali na ulicama, trgovima i parkovima svojih gradova.

Istina, u prvom se poluvremenu nije imalo puno toga za vidjeti osim par šansi sa svake strane i puno temperamentne igre. Zato se međutim u drugom poluvremenu situacija drastično promijenila.

Kako znamo da je utakmica naposljetku završila s uvjerljivih 3:0 za Hrvatsku, zanimljivo je vidjeti kako su Argentinci koji su u jednom od parkova u Buenos Airesu reagirali na majstorske poteze Ante Rebića, Luke Modrića i Ivana Rakitića.

Na društvenim je mrežama objavljen video u kojem se može vidjeti kako su Argentinci doživjeli pogrešku svog vratara Willyja Caballera koja dovela do majstorskog gola Rebića te kako su reagirali na spektakularan gol Modrića i zicer Rakitića.

Logično, greška Caballera ih je strašno naljutila pa su urlali na ekran dok su Hrvati diljem svijeta slavili volej prethodno vrlo nervoznog Rebića. Kada je Modrić precizno pogodio mrežu Argentine s nekih 20-tak metara, nisu mogli sakriti svoje razočarenje, a u trenutku kada je Rakitić golom u sudačkoj nadoknadi dokrajčio njihove miljenike, mnogi gledatelji s trga u Buenos Airesu jednostavno su se ustali i otišli, pretpostavlja se, prema svojim kućama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:29