MARIO, SVAKA ČAST

'UKRALI SU MI NOVČANIK SA SVIM DOKUMENTIMA, A VAŠ GA JE ZAPOSLENIK PRONAŠAO I VRATIO' Potez djelatnika zagrebačke Čistoće koji vraća vjeru u ljude

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.11.2018. u 19:52

Facebook

 

Mario Hagaš, djelatnik zagrebačke Čistoće oduševio je svojim postupkom jednu Zagrepčanku, a ona je onda pak o tom njegovom dobrom djelu obavijestila njegove poslodavce u Holdingu.

- S ponosom objavljujemo priču našeg djelatnika podružnice Čistoća, Marija Hagaša koji je pronašao novčanik sa svim dokumentima koji je bio ukraden gospođi u Zagrebu te ga je osobno vratio. Vjerujemo da sve nas ova priča može potaknuti na dobra djela - stoji na službenoj Facebook stranici Holdinga uz pismo zahvale vlasnice pronađenog novčanika.

- Poštovani, htjela bih se zahvaliti vašem djelatniku Mariju Hagašu zbog profesionalnosti i iskazane ljudskosti u nezavidnoj situaciji u kojoj sam se našla. U utorak navečer mi je oko 19 sati u pekarnici "Dubravica" ukraden novčanik sa svim dokumentima, uključujući osobnu i zdravstvenu iskaznicu, iskaznicu dopunskoga zdravstvenog osiguranja, te kartice tekućih računa. Krađu sam prijavila policiji koji su mi ostavili tračak nade da bi možda djelatnici vaše tvrtke mogli pronaći novčanik. Tako je i bilo i gospodin Mario Hagaš javio je danas prijepodne u firmu gdje radim jer je u novčaniku, srećom, bila i moja vizitka. Ne samo da je javio u firmu već je i donio novčanik koji je preuzeo moj kolega jer sam danas dežurna navečer. Želim se od srca zahvaliti gospodinu Hagašu na njegovoj ljudskosti i profesionalnosti, a i vama jer imate takve zaposlenike, napisala je zahvalna Zagrepčanka.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo