NE SUDITE LJUDE PO IZGLEDU

VIDEO: BOGATAŠ POSRAMIO BAHATO OSOBLJE RESTORANA U dronjcima zatražio stol, a kad su ga otjerali, pokazao im nešto što nikada neće zaboraviti

 
 Screenshot / YouTube

Coby Persin, zvijezda YouTubea iz New Yorka, snimio je društveni eksperiment s namjerom da dokaže da čovjeka nikad ne treba suditi ‘po odijelu’.

23-godišnjak, koji je zaradio nezamislive svote novaca zahvaljujući viralnim videima, odlučio je provjeriti kako bi se prema njemu ponašali da nije tako sređen i da se ne vidi na prvi pogled da je bogat. Odjenuo se tako da ljudi misle da je beskućnik, a preko ramena je još prebacio crnu vreću za smeće koju je nosio kao zavežljaj sa stvarima.

Prišao je jednom finom restoranu i pitao može li dobiti stol za sebe i prijatelja, te može li dobiti jelovnik. Nažalost, osoblje ga je odbilo rekavši da je to nemoguće.

‘Oprostite, ali ne možemo vas smjetiti. Ovo je mjesto malo skupo za vas’, rekao mu je šef sale ne dozvolivši mu da priđe bliže. Persin je ponovno upitao može li barem dobiti jelovnik na uvid, no tad mu je rekao da ga ne mogu poslužiti.

Tada je Persin rekao da će nazvati svog vozača Ronalda, a osoblje ga je počelo tjerati iz dvorišta restorana i govoriti mu da nastavi razgovor negdje drugdje. Naravno, kad je stigao Ronaldo, promjenili su mišljenje jer se Ronaldo dovezao u novom Rolls Royceu, izašao i iz prtljažnika izvadio aktovku.

Coby je tad uzeo aktovku i pokazao osoblju restorana da se unutra nalazi milijun dolara: ‘Rekao sam ti da imam novaca. Međutim, suludo je što procjenjuješ ljude na temelju izgleda. Mislim da ću kupiti ovaj restoran samo da bih tebi mogao dati otkaz.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:08