'KOJI MAJSTOR, ČESTITAM'

VIDEO: FERRARI U CENTRU ZAGREBA NASRED VELIKOG RASKRIŽJA OSTAO BEZ GORIVA I BLOKIRAO PROMET 'Svi se naljutili, a kad ono feca ostala bez đusa!'

 
 Mario Mlakar / FACEBOOK

Na Facebooku je u subotu u poslijepodnevnim satima objavljena je snimka na kojoj se može vidjeti kako automobil marke Ferrari blokira promet u Zagrebu na križanju Ulica Franje Račkog i Tadije Smičiklasa.

Zbog Ferrarija, ZET-ovi tramvaji broj 9 i 17 te autobus nisu mogli proći, a oko automobila se vrlo brzo stvorio manji metež. Vozač autobusa koji nije mogao proći rekao je da je "u totalnom prekršaju". Nakon montažnog reza u priču ulazi i vozač Ferrarija te svoj automobil počinje puniti gorivom iz kanistra, kojeg mu je očito ponestalo.

Video je završio prije nego što je vozač Ferrarija svoj automobil uspio napuniti gorivom te ukloniti s križanja Račkoga i Smičiklasove. "Svi se naljutili, a kad ono feca, ostala bez đusa. Pa kajsad!!! #direktori #season7", napisao je uz video korisnik Facebooka, koji je objavio snimku.

Drugi korisnici Facebooka na video su reagirali uglavnom sa smijehom i nevjericom. "To je ziher jedan od onih tipova koji toči auto za pet banki", napisao je jedan korisnik. "Ma lažeš", dodao je drugi. "Koji majstor, čestitam", zaključio je treći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 23:54